epirus365.gr
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΗΠΕΙΡΟΣΝ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ιωάννινα: Συνελήφθησαν 5 άτομα για διαδοχικές κλοπές

Κοινοποίηση

Μια ομάδα 5 ατόμων που είχε κατακλέψει εμπορικά καταστήματα στα Ιωάννινα, συνέλαβαν η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων και του Αστυνομικού Τμήματος Δωδώνης.

Η ομάδα που αποτελούταν από δύο άνδρες, δύο γυναίκες και έναν ανήλικο, μπήκε χθες σε 4 καταστήματα και έκλεψαν ρούχα, παιχνίδια και διάφορα άλλα προϊόντα . Αρχικά έφυγαν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί στην συνέχεια οι έμποροι ενημέρωσαν την αστυνομία που έφτασε στα ίχνη τους. Ερευνώντας το αυτοκίνητο των δραστών οι αστυνομικοί βρήκαν μερικά από τα κλοπιμαία , τα οποία επιστράφηκαν στους υπεύθυνους των καταστημάτων ,τα υπόλοιπα φαίνεται πως οι δράστες πρόλαβαν να τα πουλήσουν. Η ομάδα των πέντε κατηγορείται για κλοπή κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Καιρός: Με αραιές συννεφιές το Σάββατο – Αρκετές οι βροχές την Κυριακή

Άρτα: Παρίσταναν τους λογιστές, ξάφριζαν τα θύματά τους και τα έπαιζαν… στοίχημα

ΟΡΟΙ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΣΥΝΑΨΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ, ΚΑΤΩ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ, ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΤΗΝ ΠΛΕΟΝ ΣΥΜΦΕΡΟΥΣΑ ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΒΑΣΕΙ ΤΙΜΗΣ για την δημόσια σύμβαση γενικής υπηρεσίας με τίτλο :«ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ 2024 – 2025 »